Wednesday, January 2, 2013

Anak oh anak

Happy New Year everyone !
 
Today marks the first day Aryan goes to playschool officially. Man he cried like mad this morning. Luluh lagi skali jantung aku.
 
He woke up happily, very easily went in to the banthroom and had long shower, pakai uniform skolah and bawak bag skola. Dalam kereta pun bukan main macho dan cool seperti gambar ini. I was like...hermm good sign. Mintak mintak he will be ok tak menanges dah.
 
 
But unfortunately, I was totally wrong. Harapan tinggal harapan. Memang dah plan MNi yang akan send him to the entrance. Sebab kalau dengan aku dia lagi lah menangis takmo lepas. Kalau hantar pergi rumah babysitter pun cenggitu, MNi yang akan hantar. Kalau aku hantar, memang akan ada drama di pagi hari.
 
Daripada muka macho dalam kereta tadi, trus mencebik menggapai-gapai panggil mommy macam ni. Hati emak mana yang tak sedih oi. Iskkhh. Aryan oh Aryan. Aku takut dia tak suka skola tu sebab apa-apa je.. But MNi sedapkan hati kata belum sampai 1 week lagi, memanglah dia menangis. Ok fine fine sedapkan hati. Hopefully after 1 week he will be ok. Pray hard Erin.

 




3 comments:

aTieYusof Family said...

Sedih juga kan bila nangis tu..
Takpe, slow2...lama2 nti biasa lahkan..ensem Aryan..:)

cEnD@LiL@ said...

Beg skolah upin ipin tau ..

cEnD@LiL@ said...

Beg skolah upin ipin tau ;p