Sunday, September 23, 2012

Pitam

Pitam di H&M. Yes. It was not funny at all. Bila org sibuk nak pegi sana shopping, eh kau pun tak mahu ketinggalan. Padehal bukan kemaruk nau nak shopping, saja nak jugak pegi time baru-baru bukak gitu.

Ya Rabbi orang punya ramai tak payah cerita. Tak sedar diri awak tu bukan boleh besesak-sesak, panas-panas rimas org ramai macam ikan sadin dalam tin. Pastu nak fitting baju kena beratur 30 min baru kau dapat masuk fitting room. Itu belum cerita beratur nak membayau. Lagi 30 minit. So sejam dah buang masa beratur.

Nasib baik aku pitam sebelum gi beratur kat fitting room. So jimat masa. Letak balik semua items yg aku nak fitting. Then kitorang blah. Tanpa apa-apa yang dibeli. Sakit jugak hati aku ni, tak berbalo baya parking 6 hengget kat Pavillion ok. Tapi MNI dah promised nak teman pegi balik lagi seminggu dua. Ni memang semua tgh kenarok gi H&M so jangan harap nak pilih baju dengan tenang.

Eh tadi dia siap tanya aftet aku dah duduk rehat lepas pitam, nak gi sambung balik tak try baju -baju tu semua? Perli nampak. Kang pitam lagi skali dia nak dukung aku ala-ala bawak masuk bilik time first night ke? Eh.

K dah. Sakit hati . So petang tadi g SPA. Best oh dpt massage and facial skali. And dapat tips tips rumahtangga lagi. akak massage tu kepochi. Cita 18sx selamba je. Tapi baguih gak dia bagi tips sebab dia anak 5 dah pastu laki dia muda 8 tahun dari dia. Wonder camne dia jaga laki dia kan? Eh.




- BlogPress from my iPhone

1 comment:

cEnD@LiL@ said...

Seriuosly ko pitam?? Hohohoho..