Friday, July 13, 2012

To let go | Jubah Cotton | New


Jubah Cotton, New, Never Worn, Bought online -
(biasalah selalu membeli mengikut kehendak napsu serakah)
Colour : Brown
Size (lying flat) - ni bleh fit size S to L
Bust : 16"/ 40 cm
Shoulder to shoulder : 15"/ 38 cm
Length : 55" / 141 cm
(ukuran ni dalam anggaran sebab aku bukan tailor professional yg reti mengukur dgn tepat kekdahnya)
Reason to let go : ketat la plak kat bustline. Chet.
Price: RM80 including postage
Interested? email to : shazrenshah@gmail.com





5 comments:

Anonymous said...

warna hitam tak ada ke?lawa laa jubah tu

Anonymous said...

warna hitam tak ada ke?lawa laa jubah tu

Anonymous said...

warna hitam tak ada ea?

crystalmerah said...

takde lah u. i buykan jual stok bnyk2. Ini i beli, then tak muat, so nak let go. dah jual dah pun..

Daeng on duty said...

Salam, kalau nak cuci-cuci mata, jemputla jenguk-jenguk blog saya
--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

ada long sleeve maxidress dan jubah cotton denim yang sesuai untuk ke kelas, kuliah, atau pejabat atau jalan2 biasa.. smart dan formal

terima kasih ya