Sunday, January 8, 2012

Anak bujang dah setahun


Happy 1st birthday Hadif Aryan :D Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh yg berjaya di dunia dan akhirat. Mommy and daddy love you so much that no words can describe.


8 comments:

sha said...

hepi besday aryan! ohh suda besar kamu. mcm dah kurang montel skit skrg yeh. mesti sgt lasak membuli mommy nih. hiks

crystalmerah said...

Sha : Thanks :D memang dah mengurus sikit sebab dah ligat oh tak larat nak mengejar. but still lenguh tangan jugak nak dukung bam bam 10kg ni. hihhi.

@naAzli said...

salam..anak bujang awak dengan anak dara kite sebaya lah ni kan..hehe..auni saya lahir 2/1/2011..bleh kawan kan..hehe

maaf..berbesar hati menjemput awak ke kedai kami di :
http://mamaaunishop.blogspot.com/

tqvm

Siti said...

happy birthday aryan.. sudah besar anak teruna ni..*gomol2*

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

Salam Kak! Patot macam kenal! Last week Farrah ade pergi wedding Pika kat melaka. Siap tangkap gambar dengan si kecil ni. Btw .. u so sweet sis. I follow ur blog. :)

crystalmerah said...

farrah : laa kawan shafika ke. awat tak tegur ? :D Yang Aryan dok main bola tu, dengan tunang awk la yeh.

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

hee.. segan.. Yang Aryan main hp Farrah tu.. hee.. suka sakat dia.

crystalmerah said...

Farrah : ooh yang aryan godek henfon awk tu. what a small world enn ;D