Sunday, June 26, 2011

BUMBO SEAT FOR SALE

---------------------------SOLD-----------------------------------

I want to let go this bumbo seat. Bought it in May 2011. So baru pakai dalam 1 month only. Sangat in very good condition.
Reason of selling : My son had outgrown the seat. 
Tapi seat ini adalah amat berguna utk ajar baby duduk secara betul. In fact aku selalu je tinggalkan Aryan tengok TV, while I was away kat kitchen ke hapa. Ya sila jangan tiru cara saya sebab you shouldn't leave your baby unattended. Ngee ~ Kesimpulannya kerusi ini mmg best. How I wish Aryan can still fit in the seat. Tapi paha Aryan tak macam paha baby 5 months hokei. He is now 8.4 kg at 5.5 months. Oh my.. Sgt sihat anak mommy ini.

Eh panjang pulak bebelan. Harga nak jual ?

Bumbo seat + tray = RM 160 (nego)
(ohh siap ada kotaknya sekali ya)

I bought it kat kedai at this price:
Bumbo seat = RM 199
Tray = RM 49
Total = ~RM250

Kalau nak beli bumbo seat jah, atau tray jah pun boleh. Harga kang discuss. Apa-apa contact me at shazrenshah@yahoo.com 

Tengkiiu =)





5 comments:

Anonymous said...

Ada lgk bumbo seat ni?

Anonymous said...

Hi, bumbo seat ni still avaiable lagi ke?

crystalmerah said...

Sorry dear. Bumbo seat ni dah sold ~

Anonymous said...

hi, can i know where u buy your bumbo?

crystalmerah said...

I bought it at Twin Baby, near Tesco Ampang.