Saturday, May 7, 2011

HOME SWEET HOME

Sangat-sangat lega dapat kembali ke rumah sendiri sambil begolek-golek with my 2 heroes ;) So many things to share , akan tetapi saya ialah amat malas pd ketika ini. Apa-apa pun, our trip kali ni sgt mabeles ok. Later la bila rajin aku bebel detail sket.

1) Keterujaan dgn positive attitudes the Japanese. Wa tabik spring woo.
2) Kegigihan aku pump susu to ensure milk production tak merudum bila Aryan tak direct feed for a week. Gila kau, kat bus station pun aku pumping. And pumping in public adalah lg susah drpd nursing.
3) Kemeroyanan hidup tanpa henpon sebab rosak kat sana. But now dah ok dah tipon itu ;)
4) Kepanikan aku bila cik period dtg masa kat sini. Aku tunggang tebalik panik sebab ni first time after delivery iya. Patutlah tak bermaya aku nk jelajah Tokyo ada satu hari tu.
5) Kekaguman sebab amount luggage pegi dan balik adalah sama. 2 bag time pegi, dan 2 bag time balik. Which means aku tak meroyan shopping kat sana. Fuh cost of living kat sana tinggi ok.

Ok dah. Esok ialah besday Aryan yg ke 4 bulan. Dan mothers day jugak. A valid reason to go mkn-mkn best kan yayang ! *winnkkkk*


- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

Fasha said...

ok sebab dah balik sini so dah boleh nyambung updet blog tiap ari ye dear? hehe