Wednesday, May 4, 2011

GOODNYTE

...from Tokyo :)

Mlm ni malam terakhir di Tokyo. Esok balik Mesia. Ohhh sangat rindu sama Montelo.
This trip sangat superb. Macam amazing race ok nak survive sebab laki bini ni tak reti baca atau cakap Jepun. So communication adalah bnyk guna bahasa isyarat. Lepas ni kalau kau nak suh aku cakap guna tangan buat gaya, aku mmg dah hebat kot.

By the way, badan sangat sakit macam tulang dipatah-patah, pinggang pun macam nak tebelah, kaki melecet macam kena siat. Yang paling sakit ialah bila kena blocked duct sebab Aryan tak direct feed dah 4 hari. Tu lah, after ni gi memana mmg kena angkut Aryan sekali. Ok dah, nak tido. Nyte.

2 comments:

Cik Puan Fara said...

kamera letak atas pagar ke babe?
xbwk tripod?

crystalmerah said...

Ha'ah atas pagar jek :( kami tak mempunyai tripod. Ok kesian .. ( baru skrang terfikir knapa saya takde tripod eh )