Saturday, April 30, 2011

PACKING TIME

Jam sudah pukul 1245 pagi. Barang tak siap packing lagi.
Anyhooooots, im officially on my 9-day super long holiday yo !!!! *sila jeles dgn kadar segera*

And tick tock tick tock .. 2 more days to our 2nd honeymoon trip. Hehuu ai excited okeh. And guess what? Bleh claim hadiah mother's day tahun ni kan sebab aku ni dah jadik mak orang. Bukan claim dari Aryan, tapi of coz from dedinya. Lalala. Ni tgh pakai la menaip niiii. Hohoho ( even tho tak ckp aku punya 100%, siap kata Aryan yg punya, tapi aku nak kata aku punya jugak n buat reta sendiri. Heeee ). Orang lain beratur berpuluh km hari ni nak dptkannya and cpt gila dah sold out. Tp laki ai superman, dpt tanpa perlu usaha utk beratur. Tahniah.

Ok dah sambung packing. Esok ialah balik kampung hantar Aryan. Ok sedih.


- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

cEnD@LiL@ said...

bagoss.... teknik pujukan ko sgt2 berhasil dan berjaya...
tahniah =)