Thursday, April 21, 2011

~baby & daddy moment contest~


Jom pertaruhkan gambar ini =) Sangat ber-moment okei ! ;p

Nama baby yang montel ini : Hadif Aryan bin Mohd Nawawi. Lahir pada 08 Jan 2011.
Moment ini di-captured masa weekend. Nampak tak daddynya itu ala-ala pakai baju yang hensem? Haa sebab kitorang nak pegi kenduri kawen. Akan tetapi Aryan sangat lah mengamuk-ngamuk nak susu and kekonon ngantuk. Mommy sibuk ber-make up, so suh daddy je bagikan susu yang dah pam siap-siap. After feed, terbongkang terus si Aryan tido. Ngan daddy skalu tebongkang okei ! Maka kitorang lambat lah gi umah org kawen. (Still pegi jugak sebab penat lah haku dah bersolek bagai kang tak jadik pegi . Ngehhh)

Okei dah. Nak kena tag 3 orang ni. Sapela aku nak tag ni.

Siti dan Rai dan Seri

Sekian terima kasih. Oh syarat-syarat penyertaan adalah seperti di bawah :

1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.
mudah bukan?
jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.




2 comments:

cEnD@LiL@ said...

erin join contest???

~daRLee ZuRiS~ said...

hye!
thanks sudi join ye
best of luck!
:)