Wednesday, March 30, 2011

SECOND WIFE :(

En MNI has got another wife. Dang ~
Hidup kami sudah tidak lagi ceria.
Balik je kerja, dia terus menuju ke arah bini nombor 2 nya.
Aku dan Aryan sungguh terabai.
Ok sedih.


Tadi as usual , dia dok menggodek bininya itu. Aku tegolek-golek keseorangan tengok TV. Aryan dah tido.
Suddenly 'sayang, nak air milo'...Oooo pandai mintak aku buat milo.
Sekali aku jawab 'suruhlah Macbook abg buatkan milo'
Haha hamikkk. Tu la, takmo layan aku lagi.

Goodnyte.


5 comments:

Siti said...

the very SLIM 'wife'!
cuak i tau *mode baru nak tolong u ganyangkan MNI*

adah said...

salam crystalmerah,

nak tanye, where did ur husband buy the macbook? did he buy online? i am thinking of getting my husband one. hope to hear from you.

regards,
adah

crystalmerah said...

Ct: kannn? slim sangat. tercabar ai =)

Adah : He got it from his fren, which i tak tau mana diorang beli originally. Tapi dia kata segala gadget apple ni kat digital mall,PJ yang pricenya sangat OK.

cEnD@LiL@ said...

mesti dia laei teruja nk layan "wife" baru dia nih... hahahah...
i tot u bought diz one for him :p

adah said...

thanks for the info!