Wednesday, March 23, 2011

ADA APA DALAM ITU

Dulu....
Kalau bukak henbeg aku, penuh dengan barang-barang umpama ini.


Now...
Cuba kau bukak henbeg aku, ape yg ada dalamnya?


Ooo my God ! Pacifier and wet wipes ! Vicks pun ada ! (But still bring my cleanser, kira ok lah tu)
Ok now I feel old and realize how time really flies. Dari zaman sekola di SBP *toot*, then further studies, started my career, met MNI, got engaged, got married and now I am a mommy. Yes, a mommy. Gila kau aku macam tak percaya. (Eh anak kau bukan dah almost 3 months ke)

Back then conversation with my besties would be 'eh what colour is your blusher tu heh' , 'my God, ur eyeliner looks so kemas'..
Now its more to 'anak u dah pandai buat apa skrang?' 'Mothercare tengah sale' or 'next week ade parenthood exhibition tau'.

Ok dah. Ni entry mak yg tak sedar diri dah beranak ;p

2 comments:

Siti said...

dilema henbeg mak-mak

zaha said...

hahaha biasala tuh...tak kira how mahal ur bag is, pasti akan ada pampers dsb di dlm ittew ;p