Saturday, December 25, 2010

THE DAY WHEN I SAW THE SANTA

Ok itu tajuk tiada kena mengena dengan kejadian. Disebabkan hari ni 25 Dis, aku nak la kalao teserempak dengan santa claus kat balcony rumah tu. Ahha boleh mintak hadiah seperti sport rim Orked (sebab next week nak kena service keta, then taya dah bottak. Maka alang2 nak tukar taya, harus tukar rim skalik. Kaccinggg ! )

Anyhoots, surprisingly today I got no wedding invitation. Adekah aku tidak mempunyai kawan yang muda lagik. Which means suma dah tua, kawen serta beranak pinak. Atau orang dah takmo kawan ngan aku lagi. Herm sedih.

Akan tetapi, aku teruja lompat-lompat because ari ni nak amik pregnancy photoshoot. Yippie !! Menggunakan khidmat photographer yg sama masa our pre-wedding, nikah, wedding on both sides. And now pregnancy plak. Ho ho ho kami dah serasi maknanya itu. Later I'll share the outcomes okeh.

After the shooting, kami akan zass balik Melaka. Remember, MNI is craving for ikan bakar Umbai tu dah 3 weeks. So I have no excuse not to go makan. Afterall nanti, aku gak yang melantak tak hengat. Tomorrow we'll be back in KL sebab nak attend wedding. (Eh adelah kawan aku tak kawen lagi :D )

Past sentence: Ohho I do have an invitation lah today kat Dewan MPAJ Ampang. Tapi kami dah book today utk photoshoot. Sowie dowie Deqti. Enjoy ur day and aku konfem kau teruja gila dah kawen ni :p
.
.
.
And Merry Christmas to those celebrating.



2 comments:

~Am said...

have a safe delivery..amiin

crystalmerah said...

Thanks amalia :)aminn