Sunday, September 19, 2010

MERINTIH LAGI

It has been 2 weeks that I did not eat alone...
Dah 2 minggu tak drive Orked yang comel sebab ada driver yang comel juga..
2 weeks also ai tak bukak gate pintu umah, and pintu kayu main door yang berat ya amat itu..
2 minggu jugak tak gi buang sampah sendirik kat kaki lima sekangkang kera dari pintu umah..
2 weeks that I did not watch the TV alone yang macam org meroyan je gamaknya..
2 minggu dah tak bangun pagi and feeling so empty..

Dah, jgn mulakan rintihan hati nih. Kang semua org muak (but hell yaa, wa dah tak tahan idup cenggini ). Long distance mariage suxs big time. Enuff said. To those who plan for a LDM, yang bakal ber long distance bagai, you better think and think and keep thinking about it. Bejuta kali kau fikir pun, the answer is still a BIG NO-NO utk long distance ini. Tak payah gatal nak mencuba.

Gdnyte.

2 comments:

harni said...

Oh sudah tukar add! padan la tak kuar update kat blog aku keh keh..

Anyway hang in there babe.. Be strong! cewah.. and CONGRATS on your preggie too!! oh bahagianya!!

Take care.. jangan sedih2.. nanti baby muka monyok je.. hehe

crystalmerah said...

Harni: Aku pun risau baby monyok & grumpy nanti.. Ooh tidah mahu ~