Monday, August 16, 2010

HATI SEORANG MAMA

Mama tak demam pun. Sebenarnya rindu kat along. Tak leh dengar suara, macam sedih sangat. Jgn cita kat Nawi tau. Huuhuu..Jaga perhubungan baik-baik.
That sms was sent to me after we had a chit-chat over the phone. Mama kata jgn bgth Nawi, tapi aku bleh plak paste kat blog :D Btw, Air mata hampir menitik when I read it, but masa tu aku ngan MNI tengah tengok DVD Karate Kid that was hilarious sampai nak rerkeluar anak tekak. Apa-apa pun tetap tesentuh hati ni. The last time I went to JB was in June. So after dapat sms tu, malam tu trus lah aku book flight ticket balik JB. Yeay !

And there you go, a Ramadhan weekend in JB..Ouhh sungguh lah saya terasa terubat rindu di hati. MNI pun balik jugak, so I got a combo package berbuka dengan En suami dan juga keluarga terchinta :) Wa takmo makan buka puasa di luar ok, telah mengerah tenaga mama masak macam-macam.. (MashaAllah anak sape lah yang pemalas ni ;p ) Not that I am a lazy bump ya, but saje nak bemanja-manja mengada-ngada. Mama pun suh aku berhat saje. Paling berat pun keje aku huat ialah potng bawang ngan potong sayur je ..Uuu best best.

Dah, I seriously takde mood sangat nak menulis. The main  reason is of course sebab saya sudah kembali keseorangan. Hati sedih ya amat after hantar MNI ke KL Sentral tadi. Rasa nak lompat ikut dia naik ERL and gi Miri. Sob sob sob.

No comments: