Wednesday, July 14, 2010

RANDOM THOUGHTS

  1. I just got back from Kuantan last Sunday, attending by bff's wedding. And today I am in Kuantan again sebab mengikut MNI pegi training. Kehkehk ya sila gelakkan aku sebab mengekoo je mana laki aku pegi. Ada aku kesah? :p Btw, blame the company lah, sapa suruh kami tinggal sorang kat timur, sorang kat barat.. Haa kan aku asyik amik cuti je. Peluang yg ada utk spend masa besama jangan disia-siakan.

  2. My tummy is growing, not much but enough to bikin kepala wa pening pilih baju apa nak pakai. It's in the middle nya state - nak pakai maternity clothes,perut itu tidaklah menonjol sungguh. Akan tetapi nak pakai baju-baju yang sedia ada, oouh memerlukan ketahanan mental yang tinggi kot especially bila seluar nak naik melepasi punggung tu. Oopsy ;p

  3. I've started berangan nak letak nama anak. Yaa aku tau awal nak gile, but dah kepala otak asyik fikir je. Dah tau baby boy kan so dah narrow the options. Ada idea ka?

  4. I've met my high school senior kat Kuantan ni but aku tak tegur sebab takut salah orang. Siap balik bilik check FB nak konfemkan identiti nya . Skali konfem lahh, satu training ngan MNI. Haa kan da rasa besalah sebab macam sombong tak tentu pasal. Hiik kang ptg aku tegur lah.

  5. Orked wa dah pakai skirt and ada spoiler oke ! Later aku tempek gambanya yang sungguh comel itu. Pasni kite kasi tukar dia punya rim pulak !

  6. Petang kang kami nak gi makan durian.. Uuuhh wa bukan hantu durian, tapi hantu MNI tu dah hasut saya suh makan. Jadi sekarng punya perasaan ialah sangat teringin nak makan durian.

  7. Dah golek2 kat bilik hotel ni mmg best. Lagi la bila teringatkan org lain suma sedang sibuk bekerja dan membilang jam nak ke pukul 5. Kehkehk. Enjoy your working hours!

No comments: