Wednesday, July 7, 2010

EN JUNIOR

Went for my 3rd visit to the gynae this morning. The doctor was a bit shocked because I looked so fresh and happy ntah takde motif. Iya hari ni saya bakal berjumpa dengan MNI, kerana itu saya macam meroyan kesukaan. If u read it right, u'll know that I went to see the gynae alone :( Gosh i hate it seriously. Bila kat hospital tu, aku jeles nak gile tengok para isteri ditemani oleh suami, manakala aku tekedek-kedek sendiri. Ouh sungguh sedih !

Btw, the check up went well. The blood pressure was ok, weight gain pun dalam keadaan berkala. I gained 1.2 kg in 1 mnth, which doctor kata 'sungguh bagus'. Walaupun 1 kg, perut saya dah buncit iya. And today I had to take the blood test. Uuu sakit.

And today juga, I knew the gender of our lil junior ! Man, it's a BOY ! Oo my God, macam tak pecaya because I am only at 12 weeks and I saw his 'bird' or 'turtle' or whatever u call it so clearly ! Padehal awal2 scan itu aku da nampak dah ada benda tejojol keluar di antara kaki baby itu but aku diam je tunggu doctor explain. But dia boleh tak cerita pun langsung (maybe she didnt expect me nak tau the gender. Like sape taknak tau kan?). Last2 aku tanya dia, and she smiled and said 'u really want to know? can u see this one in the middle. Most probably it's a boy'... Wahhhh aku sangat teruja !

But it is still yet to be confirmed lah kata doctor itu. Akan tetapi, tak mengapalah, I've already set my mindset the lil one will be MNI junior. Weh rata-rata org cakap ngan aku, suma kata baby itu bakal perempuan. Tapi semuanya meleset sama sekali ok ! (ok next visit aku konfemkan lagi skali ya)

Oklah.. I cant wait to see MNI tonight. Have been sleeping on an empty bed beside me for 2 weeks already. Gile apa, saya sangat rindu MNI. Tata.

No comments: