Wednesday, July 21, 2010

BABY BUMP @ 14 WEEKS

Yes yes I think I should start taking moi baby bump's pics. I surely will appreciate the pregnancy more and more bila nampak perut itu membuncit dan menonjol dari minggu ke minggu. Ini, kadang-kadang I forgot that I am actually carrying a life in my tummy yang comel ;p Contohnya: I have this one habit yang suka sangat melompat dan cuba menggapai ceiling. Motif ? Nak cek aku lompat tinggi tak (kan aku dulu pemain netball yang hebat :D ). Maka hari tu kat hotel Kuantan (yang I mentioned sux itu), when we were going for bekfes, dengan tindakan yang sungguh refleks aku lompat dengan begitu tinggi. Apabila mendarat ke lantai adalah menjadik satu  hentakan yang kuat. Aku rasa la begegar. And immediately after that, I felt so sakit at the ari-ari. Ohhhh satu hari wa takut nak gile and nyesal sambil  doa baby selamat and janji tak lompat lagi. (Siap kena warning ngan MNI, dia betul mara ok masa itu. takot! )

Pic taken time lapa nak gile after balik keja this evening

3 comments:

cEnD@LiL@ said...

ko kan mmg suka lompat2...
haish ko nih...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

takde kejelah kau ini.melompat pulak tak tentu pasal hehe.anyway dah nampak baby bump itu:)

~Am said...

melompat??
hobi lain takde ke? :)
take care