Monday, June 28, 2010

TAGGED BY AYU

Nama samaran Kamu
Erin
Shaz [ ada 2 orang je dalam dunia ni panggil nama ni ]

5 Tarikh Penting Dalam Hidup Kamu
24.06.1984 My birthday yeay
19.02.1983 MNI's birthday
05.12.2009 Became his
26.02.2010 Miscarriage
I want to write my graduation day, but bila ntah. I know its December 2006 !

5 Perkara Yang Buat Kamu Gumbira
1) Makan mee bandung Muar which tastes really like mee bandung ok! Dah bnyk kali aku kena mee bandung rasa sos tomato. Please lah, learn to be a Johorian kalau ada hati nak serve mee bandung. [Iya semangat Johor di situ !]
2) Balik rumah sendiri yang condition nya kemas dan tenang. It's a hint ; En MNI sila jgn buat sepah di rumah. itu membuat saya tak gembira .
3) Dpt drive dari office ke rumah atau sebaliknya dalam masa less than 30 minutes. It's like kucing betanduk i guess.
4) On top of all this, of course if u give me $$$, aku konfem happy ;p
5) And on top of any other list that u can imagine, the happiest thing is to be with MNI =) ......[Iya i'm learning to be independent and super kental jadik single wife nih dan tak nanges malam-malam ]


Tempat Percutian Idaman Kamu
1) Rome
2) Japan
3) NZ
4) Ntah la lagik, MNI and I do not have any vacation plan yet (unless u want to surprise me syg..Lalalala) For now, we really focus on settling down and persediaan menyambut ahli keluarga baru.

Sebab Kenapa Kamu Jawab Tag Ni
1) I was sick with the traffic that made me stuck for 2 damn hrs on the road.
2) Aku rasa tertipu dengan sale ISetan. I thought that item was on 50% sale, rupa-rupanya aku salah tengok. Habes kalau dah key in, boleh lah I said NO. Sudah pasti tidak bukan? Baru ku settle suma credit card. Uhuk.
3) Aku tertipu lagi dengan eyeliner that I just bought. Ingatkan dengan brush, rerupanya it comes with separate brush. the salesgirl didnt even mention about it sampai ke counter iya. Ok fine, again aku mmg tak reti to say NO when it comes to shopping. Maka boleh lah beli eyeliner tapi tak beli brush?
4) Sebab jam yang macam kuda itu, I didnt bother to tapau or cook anything for dinner. I just had pau kacang yang aku microwave. And now I am super hungry macam nak merengkuk kat katil.
5) I miss him so much, and I just want to kill my bored-sangat sunyi yang melampau-husbandless night. And after this I'll go straight to bed with an empty heart. Sighhhhhhhh.

5 Orang Yang Nak DiTAG
Sesiapa yang nak bunuh masa macam saya tu, silalah buat.

No comments: