Tuesday, June 8, 2010

KEMBALI KERJA

June is here dude. The month of my birthday *big grin* [Motif?]



By the way, Im back in KL for good. But havent got into the office. Tomorrow baru nak masuk office. That explains  the picture, after one week of blissful holidays. Oh saya masih bercuti Gawai and esok baru ikut calendar KL okeh ! Sekejap saje dahhabes 1 week. It was tiring yet a good theraphy to get away from office. Lalala. Travelled back to JB meeting my loved ones. But 2 malam sahaja because sekarang kena bahagi cuti kepada 2, untuk tido another 2 nigths in in laws'. So dapat lah 2 nights each. Kemudian kami shoot ke Perlis utk ke wedding sahabat. And one of my besties tertinggal flight ya. Kasihan kau Ject. But dia gigih beli tiket naik bas pula. Wa tabik sama kau :D

Nothing much to babble lah. The thing is, aku sungguh takde momentum nak start kerja smula. Aku ada workstation ke masuk opis esok? Ada cubicle ke? Ada PC ke? Password pun takde nak masuk system oke. Apa kata bagi saya cuti lagi. Heeeeee.

Dah. Happy working, and Friday is coming in 4 days. Daaa~

Past sentence: Congrats Seri :)

3 comments:

fasha said...

oh besday? hepi besday dear!
^-^

fasha said...

eh lupe plak nak ckp. i baca ur entry pasal deco deco tu. teruja nengok ur house yg veri cantek tu so meh la share quotation ^-^ ni my email : bisobonar@gmail.com

dila said...

sabar la babe.... huhuhu