Tuesday, March 9, 2010

NUMB

Tooth extraction is the last thing to do for MNI. Hehe peace abg \(*_*)/ I remembered I had to push him so hard to enter the dentist room. He was almost melarikan diri. Kehkehkeh but somehow I managed to get him in. Comel kan dia :)

No, nothing to do with MNI. Now that the ubat bius is gone, so aku dah ting tong sakit gila ok. Oh I got my wisdom tooth extracted this morning, and it was crazy seeing the doctor menghonggah gigi yang degil itu.



I am actually not fussy on which dentist to get treatment with, as long the pain is gone then Im ok with any options. But ini doctor wah wah sangat mengganas ok. Aku berpinar-pinar tengok playar yang besar itu. He said my wisdom tooth was sangat kukuh dan super susah mau tarik. Siap ada tinggal-tinggal lagi gigi after the extraction, ohhhh seres sakit ok. I felt like kicking him and said, mana kau amik degree ni doctor??? Sakit nak mamp kau buat kerja ok! Tapi apekan daya, mulut wa penuh dengan besi-besi doctor itu.

Then he increased the ubat bius dos. So aku macam terrer la apabila kuar dari bilik doktor, sebab tak rasa sakit. But sangat risau the fact that mulut aku senget sebab ubat bius tu. Kalau tak ilang ubat bius tu, mulut senget tak ilang lah?? Oh takot! Sampai ke mata terasa ada ubat bius, kebas.  MNI gelakkan aku ok. Bolehh? Aku tunggu dia sakit gigi nanti, seronok woo bawak dia gi dentist.

I didn't plan to take MC ke hape, sebab tadi tak rasa sakit. Ohh sekarang sangat berterima kasih sebab amik MC, dah hilang ubat bius itu sakit menusuk kalbu bisa nya ya Rabbi. Ada pain killer, darn I really dont know how my body handles all these pills. Dari bulan lepas asyik makan ubat itu dan ini. Ubat stop bleeding la, acid folic la, pain-killer la... Aku makan ubat tido bolehhhh? Senang cita.

Dah, lambatnya MNI balik. He promised to be home by 4.30pm. Tick tock tick tock.

Past sentence: Hari ni kena tukar workplace, next to my boss. Apa maknanya itu?

1 comment:

dila said...

hahahahahah..lawak siiuuttt...