Wednesday, March 3, 2010

BARU HARI SELASA

Was reading Jasmin's blog and agak teruja with this entry from another blog that she linked to. Heeh berpusing-pusing. Anyways, it's very rare that guys tell you stories yang berterus terang mengenai perasaan and sound suci murni putih salji. Open the link to read more.

Conclusion nya, to those yang sudah cukup sifat untuk mendirikan masjid - cukup umur, duit ada and yada yada yada.. Dont think too much, or wait until u are ready. Like helloo sampai bila yang kau nak kata ready itu? And don't wait until duit simpanan cukup RM100 ribu to have a lavish wedding. Because marriage is more than the wedding day itself.

And nikmat kawen tu, its not just XXX. Whoops seriously, it is more than that and definitely indescribable. Wa agree lah dengan entry link di atas itu.


Past sentence: Still alone at home. And I feel so tidak puas sebab screen netbook ni so small  utk wanita rabun seperti saya. Hanya 10 inch ok. Hamik nak sangat laptop yang kecik, ringan dan boleh muat masuk handbag kan. Rasakan.Aiyok penyesalan tak berguna. Credit card saya sudah bengkok kena swipe.

1 comment:

yong farred said...

Salam erin...

I'm sorry to hear that,take care dear,have a good rest,take ur time...:)