Saturday, January 16, 2010

TIADA APA..

....yang lebih menggembirakan hati isteri, apabila dia memasak utk hidangan suami, dan suaminya makan dengan sungguh berselera dan bertambah lagi nasi. Ohho hilang segala penat lelah memotong bawang dan menahan percikan minyak panas di dapur tadi.

Tapi trick dia kalau kau nak gembira bila masak dan tengok laki kau makan, kau letak la nasik sikit kat pinggan dia masa mula-mula  hidang. Konfem la dia tak kenyang and nak tambah lagi. Hahaa. Tak kesah le, janji makan bertambah kannn?? Hiks.

Menu makan malam pada hari ini...

.
.
.
.


Sotong goreng tepung


.
.
.


Sambal telur goreng
(gamba takde yang cun dari tenet. kuhik)


AND


Kailan ikan masin


Past sentence: Mni makan tak brapa nak cerewet. Bagi dia mkn telur sambal hari-hari pun, dia tidak kesah. I loike, sonang keja ceq. Hiks ;) Oh gamba adalah bahan ilustrasi semata. Wa malas mahu snap-snap pada hari ini.

No comments: