Friday, December 4, 2009

LAST ENTRY..

...before turns MRS. Ouch.

Im still melepak di Miri, waiting for my flight to JB tonight.

Friday - mama kata raja sehari harus berehat di rumah. Takleh buat apa2 kerja. Orang henna dtg pakaikan inai :)

Saturday - Officially Mrs MNI. InsyaAllah. Ouuhh lalala.

Sunday - Reception. Silalah dtg :)

Monday - Off to KK. En MNI ada workshop (workaholic kan bakal laki ku ini) -cum 1st honeymoon. Lalala!

Wednesday - Kembali ke JB dari KK.

Thursday - Balik Melaka for second reception.

Saturday - Reception di Melaka. (Sila dtg jugak)

Monday - Off to HuangZhou for honeymoon. Wheeee!!! Tengah winter. Oh sejuk. Ekeke. (Aku sangat mahu pergi itu West Lake. Sila surf internet kalau taktau)

Friday - Kembali ke Msia.

Saturday - shopping barang utk rumah baru yang bakal dapat kunci end of this month. Ouu teruja!

Sunday - Kembali ke Miri.

Monday - Kembali bekerja. Ok that suxs.

Total cuti : 17 hari termasuk weekend. Whee i loike.

Sudah. Doakan semuanya berjalan lancar. Aku tenang je ni. En MNI la panic sudah dari pagi tadi. Hehe.

XOXO

7 comments:

dil said...

padat gile jadual ko ek...ish2...bp jam laei ko akan ternoda??
hahahaah

alin said...

wah seronotnye erin.i wish everything goes well,n a very happy wed-life!aku mintak maaf sgt sbb maybe tak boleh attend kenduri ko which aku naaaaakkkk sgt pergi T_T

ttbe je aku ade assessment PTD dan ade hal dengan lawyer on that day.oh sgt membencikan!

congratulations dear:)

ps:kat mane umah baru ko?

idayusof said...

dik,
congrats on your wedding! sorry x dapat datang! but i've seen the piccas. you look beautiful as always! congrats!!

crystalmerah said...

Alin: Umah baru di villa wangsamas. Hehe. tak saba ok !
Dil : opsie. ketika aku menaip ni, aku dah isteri org k. Ekeke.
Yus: Thanks !

Naddie Anuar said...

Puan Erin!!
Selamat Pengantin Baru~

Hope evrything went well and tak sabar mau tgk those pics!! mesti fabulous ye... :)

Erk...umah baru kt villa wangsamas, biler kah kau akan pulang ke semenanjung semula??

crystalmerah said...

Naddie : Thanks !! Ouh alhamdulillah everything went well. Tak hujan, cuaca baik je. Huhu. Ha'ah umah baru kat wangsamas. Ko pun beli sana jugak kah?? Huu ramai gila kot org Petronas beli sana. Kehkhee. AKu balik KL for good next april. sempat la dok ngan husband kat miri 3 bulan huhu.

Diahlicious said...

congrats newly wed!hows married life?must be bz huh..hehe..hope u had a blast!