Saturday, November 28, 2009

KUDOS TO SHOPPING SEASON!


Hey hey hey the moment that everyone's waiting for had finally arrived ! Whee.

M-YES is back. Sila lihat aku sedang lompat lompat keriangan \(^^)/

Even though aku berada di Miri where the shopping mall hanya ada SATU sahaja, who bloody care lah kan. Harus tarik En MNI ke sana. Owh harus harus. I have my own list already in my head. Dont worry, I am the type who buys only necessary things, not  nice-to-have things. Ahha fingercrossed.

Remember not to wear high heels while you shop. Aku dah experienced once masa gi Singapore hari tu. Monyok muka gue sepanjang hari coz my feet were aching like hell. dan akhirnya dapatlah one pair of new crocs latest edition. Sebab En MNI da kesian tengok mukaku yang memuncung seribu itu.Haha that one I like.

And make sure you know what trend is coming up next year. Its the 80's again this fall ya! The fashion pace is slightly slower di sini because we are not in 4-season country. Maka it's all the way like autumn and summer.

1. Over-the-knee Boots

2. Capes, Capelets & Cloaks

3. Leather Clothing

4. Female Dandy

5. Chunky Knits

6. Ripped Tights & Stockings

7. See-through Clothing

8. One-shouldered Dress & Tops

9. Military Fashion

10. Ripped Jeans & Torn Denim

And untuk colour plak, its pastel palette colour ! Ouh ini best because these colours are very easy to mix and match. Maka a safer purchase and can wear all clothes a little longer :) Save budget kann?! And sesuailah utk bakal pengantin yang tengah kayap seperti aku. Hoh.

Btw, realise tak lagi 6 hari aku nak kawen ni. Whoaa seriously I havent felt the panic. Perhaps because I am so ignorant on the kenduri preparation. Everything is handled by madam besar di rumah. Quite impressive I would say, because bila aku tanya in random on the preparation, semuanya DONE. Ouuh thats why aku relax saja. Padahal everytime I called home, rumah pasti meriah sebab sedara mara dah start datang rewang. Minggu ni memang rumah super penuh!

Laters. Chiao.

Past Sentence: Iya aku belum cuti lagi. AKu balik JB sehari sebelum nikah. Trima kasih. (Dah 123 orang kot tanya aku apsal aku tak cuti lagi. Hiks).

No comments: