Tuesday, October 13, 2009

MESSY MESSY HOUSE

Orang suda mula bertanya, bila nak bagi kad..? Jawapan deault aku - tungguuu. (Ouu aku sugguh lah tak sempat nak revise guest list, bla..bla..bla.. But I do have one ok. Jangan ingat aku tak organise. Aku ni sangat tersusun. Ecece)

So last week, I pushed myself to siap-siap tulis card iya. Reason: aku nak hantar suma ke KL. Kan ke aku balik KL last weekend. So I dont have to post semua kad itu. Sila amik perhatian bahawa aku tade kawan kat Sarawak ni yang nak di hantar kad. If I do, sangat berapa kerat sahaja. Which means all cards need to be sent ke seberng laut. Might as well I used the opportunity of going back dengan sebaik-baiknye kann?

Seminggu dok mengadap kad-kad ini, menyebabkan umah aku messy yaa amatt. Adoi!


Ini pun gamba dah siap kemas. Kalau tak, macam sarang tikus. Iskhh pening saye! Btw, you will not get the card until next month ya. Sebab I passed to someone and suh dia hold suma kad until next month. Cenggitulah kaedahnye.


I can hear its ticking. Ouch.


Past sentence: AKu kena tinggal the whole week minggu ni. Urgh tekanan perasaan.

10 comments:

Naddie Anuar said...

owh...living room yg sgt simple but cantik. loike the green~~ (lari tajuk sket)

crystalmerah said...

Naddie: yuuhhuu tengkiu :) hehe. nanti aku snap pic the whole living room and dapur. ekekke. melebey plak aku nampaknye. lalala~

ryna said...

huhu..sy pun penin bila pk nak pos kad..sbb nak kena g pej pos n beli setem..waa..( leceh kan..) tp gud luck 4 ur preps.sy pun seorg d tepen ni..tp kena tabah utk uruskan seme dgn baik.InsyaAllah.sy link awak tau..

alin said...

itu ko kate messy?lom tgk aku nyer lagi haha

aku nyer alamat ni nak opis ke rumah?:p

crystalmerah said...

Alin: Kao bnyk bunyik ek. Tak kire la alamat memana, asa kad aku bleh sampai and kau konfem dtg. Hehe!

crystalmerah said...

Ryna: hrmm tu la.. bila sorang sana sorang sini, lagi menguji ketabahan. Ehehe. Like me, dedua kat sini, cuma tempat kejadian tu je yang jauh bebenar :) Tape..tape.. slow slow we go~

Wahida Yaakub said...

ukh kad kawen saya tak siap lagi ni! tapi takpe, we planned to send invititations come november. hehe.

btw our wedding date sama ke ekh? mine is on 4th dec. yours?

crystalmerah said...

Wahida : takpe...slow slow go go.. mine insyaAllah on the 5th. Reception on the 6th. ala-ala sama lah tu :D

alin said...

hoh motif tv cite psl kawen2?buat rujukan prektis kah?

crystalmerah said...

Alin: oh cita kawen kahh?? aku tak perasan pun. kekeke. motivation lahhh tulis kad kawen bnyk2 tuh. ehhe