Tuesday, October 20, 2009

KPD WAHEEDA

EDITED

Waheeda, tak jadik lah pakai layout tu. This one pun OK.Heehe

________________________________________________________

Im sorry sebab terpaksa menggunakan the same layout as yours. Trust me, I have valid reasons. Hehe :)

  •  I need to activate another page for our wedding website link. (Please refer to 'wedding website' tab )

  • I tried few others layout with activate page option, and this seems to suit me best. Simple & tak serabut.

  • Blame the wordpress for having very few layout options!


After all, we are bloggers..So takpekan share sama-sama. Hihi :)

XOXO

Past sentence: Wedding website sudah kantoi dgn En MNI semalam. baru niat di hati nak surprise kan dia. Tapi dia godek2 my laptop, and dah jumpa dah. So i officially put in on my blog for other readers (kalau ade lah ;p) and of course for our own memory :D

7 comments:

beddyboo said...

hi erm erm sorry nak tanye mcm mane nak masuk ticker in wordpress eh :) thanks

crystalmerah said...

Beddyboo: Ouh just click kat my ticker so it directs u to the ticker website. Create ur ticker, pastu amik yang mini size kalau nak letak kat sidebar. Then copy the CSS tu, paste kat ur blog (gi appearance-widget-add text)

Wahida Yaakub said...

*typo: glamer. bukan gmaler hehe

Wahida Yaakub said...

eh nama i pun wahida. tapi ejaan tak gmaler macam waheeda (haha macam la tak keluar nama i setiap kali i komen) - ok komen tanpa motif hehe :p

crystalmerah said...

Wahida : mmg ditujukan kepada kamu.. wahida atau waheeda.. hekhek

beddyboo said...

thanks dear..dapat dah :)

Wahida Yaakub said...

i baru tingok komen u. mimang kepada saya kah? hehe kelaka jek. apa2 pun, layout wp mmg untuk kegunaan awam. semua orang bole guna mengikut citarasa semasa hehe :p