Wednesday, October 14, 2009

IKUT JALAN INI

Comel tak tanda arah kami? Hiks. Disebabkan I get full access to coloured printer di o***, why not menggunakan kesempatan yang ada right? Ohh sila jangan ada orang o*** aku terblog-hop ke sini. Wajib aku kena disconnect dari printer nanti. Ayoyo.


I just like the cartoon there. I dont mind if the wordings are tiny but must ensure the cartoon is comey. Then it defeats the purpose of having tanda arah kan? Whatever lah. InsyaAllah anda semua tidak sesat kelak menuju ke rumah kecil kami.


Well, recently we went to a friend's wedding. Tanda arah mereka gila simple- using marker pen atas kotak pastu bold tulisa dengan mengkalerkan font dengan super tebal. Hooho sangat senang. Watpe aku nak sakit kepala wat tanda arah comel-comel bagaiii. Nanti kena hujan panas ribut petir tecampak jugak ia, kannnn? But u know la lumrah manusia ni, kalau boleh segala macam mak nenek nak buat.

Oppsie one more thing, do check the weather during the W day, so you can decide whether or not to laminate your tanda arah. If ujan yang lebat (mintak mintak tidak lah pada Dec 6 nanti), kang tepenyek-penyek plak tanda arak kamu kebasahan.

Past sentence: Work is killing me like h**l. Im doomed. Tadi balik dari office sampai rumah pukol 730, bukak posa lambat 1 jam (sempat minum air je time buka), then konon nak baring-baring berehat. Tengok-tengok aku tertido sampai pukol 10 malam. I have a technical review tomorrow morning, and I dont have blardy presentation slides done. And what am i doing here berblogging sesuka hati? Hooh.

Aku rasa macam nak benti keja sekarang.

2 comments:

kieng said...

babe..carikan sebuah banglo utk diduduki utk kami..

crystalmerah said...

Kie : banglo utk diduduki? ouh terharunye aku if korang dtg jugak berkonvoi! :) Nanti aku usha-usha kan ok!