Thursday, August 20, 2009

HIBERNASI

Ohho, been away for quite some time huh. Aku berhibernasi and bila ditanya, haruslah aku menjawab - 'oo sangat busy lately ini'. Sebab ini adalah jawapan ala-ala terasa diri ni penting and banyak gila responsibility no matter work, personal and whatsoever. Aku tak busy pun, tapi saja nak terasa busy macam selalu org lain pretend kan? Alaah, maca kau sorang yang bnyk kerja. Tak bangkrap kot company kalau kau tak busy. Heehe.

A busy bee , I am not. Aku busy explore and main benda alah ni. Kira busy lah kan? 

untitled



oooho layan gila wii ni. Takyah wat benda lain pun takpe. And of course, its a good exercise memandangkan aku dah stop gi gym sebab berputus asa. Siap ada virtual coach yang jaga, kau buat yoga betul ke tak, or kau terlebih lemak dan sebagainya. DOnt ask me how sebab aku tak habes explore lagi. Hiks.

So malam-malam ni lah activity baru aku. Tu yang malas update crystalmerah..Wait till Im bored with the gadget, nanti aku rajin update ye!

And sebenanya, I have tonnes of things dalam kepala otak aku ni. What happened since last 2 weeks. Nanti-nanti lah aku tulis heh.

Past Sentence: Went back to JB last week. Tapi takde progress on perkahwinan pun.  Ohh aku mengidam sardin masak kecap!! Nyum nyum.

No comments: