Tuesday, August 4, 2009

GET AWAY

Temp1

  • I am in Cherating now. For a week and I treat this as a week get away from work. Hoh. Bliss. Hotel ini ialah tak best sebab suma perabot kayu kayan. And katilnya ialah tidak terletak di atas lantai. If you go to new hotels suma kan, mana ada lagi katil yang ada 'bawah katil'. Kan? Aku takleh la  perabot yg ada 'bawah katil' ni. Sebab aku rasa macam akan ada kepala Ju-on terkeluar dari bawah katil. Damn scary oke!

  • The beach is nice. Angin sepoi sepoi bahasa. But the fact I am here for a training, bukan untk berjoli dengan chenta hati atau kawan-kawan yang tak brapa betul kepalanya, membuatkan aku malas nak explore and enjoy the environment here. Yes, En MNI bukan berada dengan aku ya. Dia stranded di Miri sekarang.

  • Oh ada satu keluarga mat saleh kat depan aku sekrang.( Aku berinternet di lobby sebab tade wi fi kat bilik. Lagi satu perkara suckie di sini kan. Aiyo). Oh anak dia bleh tahan hensem. Haha ;p And anak pompuan dia cun meh. Ala-ala Latin yang sexy gitu. Auw.

  • Nak makan punya susah di sini, sebab jauh nak kuar. Luckily aku ikut member aku drive ke sini. So bleh kami merewang malam-malam cari makan. Dah la aku ngan dia asyik lapaaaarr je. Padahal makan 5 kali diorang provide. Apekah?

  • Aku tengah bengang dengan seseorang kat KL. Aku setiap minit sumpah seranah dia. Kalau ada yang terasa asyik tersedak setiap minit tu, maknanya kau lah yang aku benci sekarang. Dan aku rasa macam nak bakar rambut kau sambut botak. Kau mmg penah botak kot. So what?

  • Best plak angin sepoi-sepoi bahasa ni. Dah, im off to the beach.


Toodles~

And, did I tell you Im now staying in Impiana Cherating? Oh I didnt. Lol.

6 comments:

harni said...

bestnye!!! aku last gi cherating tu time enp core je.. tu pun heaven dah.. tp kitorang stay legend.. ari2 layan banana boat smpai kenyang telan air laut.. huhu.. have fun babe! syoknye bleh holiday!

alin said...

haha makan 5 hari skali.sbb tu kdg2 aku tak suke pg otstesen:p

aesha said...

ehh? macam lawa la impiana. ;)

crystalmerah said...

Harni: Sini tade banan boat punn~ Tape, Jumaat ni aku pindah The Legend plak. Hiks. Ok lah ni holiday, aku tgh serabut keja, dapat get away ni syok gila babe. Lalala~

ALin: Mmg pun. Bab tu, aku setuju. Outstation = weight gain. Period.

Aesha: Hermm. No comment. To me, nampak je lawa. Tapi hrmm, unfortunately tidaklah sehebat gambaran luaran nya. Hiks.

Naddie Anuar said...

aku nak holiday~ ooppss tumpang lalu~ :)

emeer said...

cherating best..erm ok ape kayu kayan...hahaha