Tuesday, February 10, 2009

THE DAY LRT IALAH AMAN

It's a public holiday for God sake! And I had to spend it listening for 9 hours lecture. Oh booyy! Sangatlah angin kan. The school had been scheduled earlier and still we had to attend. Even though we are entitled for unrecorded leave, still pasti lah kau macam dugong malas gila nak bangun pagi kan. Sebab mengetahui hsemate kau masih lena diluit mimpi. Uhhuu gigih.

Dan inilah akibatnya apabila jiwa hati dan nurani tidak bearada di dalam kelas. Terpaksalah aku padamkan nama company tu. Kang kena potong gaji kang, ape kes. Kuang3.

dahlia2

By the way, Im currently reading this.

20090209_060



My God sangat best lah makcik. Aku baca sebaris-baris punya lambat sebab taknak abes cepat. Sangat menghayati setiap babak dalam cerita. Even the movie sudah mampu melentok kan aku, apatah lagi the novel! Cair-mair jiwa aku nih.The author potrays Edward Cullen tu macam a perfect guy yang ntah, tak terjangkau dek akal fikiran. Haha. Oke , aku exagerate di sini. (Apa-apa pun, awk tetap no 1 di hati ye yang.Lalalala~)

722587_beachwedding


Oh ada 4 hari lagi utk melalui hari pembelajaran. Hati, tabahlah engkau.

Past Sentence: Hati, tabah lah engkau jugak sebab im missing him so badly.

No comments: