Sunday, February 22, 2009

BEING TAGGED by cintajuliet

5 characteristics of your dream guy/girl
1) Penyayang.
2) Penyayang.
3)
Ambil berat.
4) Ambil berat
5) Ambil berat

5 characteristics that you have never like in a guy/girl
1) Buat aku rasa terabai
2)
Buat aku rasa terabai.
3)
Buat aku rasa terabai
4) Buat aku rasa terabai
5) Harsh words. Ni ala-ala suka hati dia cakap ngan kita macam cakap ngan kawan lelaki dia kan. Tahu tak bahasa laki ngan pompuan ialah berbezaa?

aku sambung lagi 5 soklan later k.. ~ not in the mood at all.But tag yg 2  ni, I meant it. Like REALLY.


Chiao.

4 comments:

idayusof said...

boleh tak nak copy?

walaupon x kene tag. tapi nak copy jer.


hahaha. kalau kate x boleh pon nak copy jugak.

crystalmerah said...

Yus: Copy le silakan. buat lah sampai habes. ekeke. aku tade mood semalam nak wat. hooh.

cintajuliet said...

sorry to say. bunyi mcm utk si dia jea. herm.

*chill, kak. =)

crystalmerah said...

cintajuliet: Haihh no comment. tgh PMS kot. haha.