Wednesday, January 7, 2009

OFFICIALLY

Engaged.

2009 is the most memorable new year celebration for me so far. Kenapakah? Sebab we decided to take one step further in our relationship. Sampai pukol bape lah nak pegang title bf-gf ni kan. Biar tukat status plak.Fiancee. Hehe. Pasni husband-wife plak. InsyaAllah. Pray for us oke!

Aku tatau lah nak cita on the event. Speechless. Yang penting semuanya berjalan lancar, meriah and sangat bermakna esp for both his family and mine.  We tried to please everyone and make sure everybody is comfortable and satisfied.

Pics speak better than words kan. Ehhe.

img_9986


img_0028


img_0031


img_2943


img_0150


img_2956


img_2955


Hopefully the knot we tied is blessed by Him. More pictures kat facebook aku.Kat frenster pun ada gak. Aku ni gila gambar, so understood lah kan. Ehhe :)


We a re looking forward to take another step ahead. But the details are not yet to be announced lah. Later when everything is ready, we will definitely invite semua yang berkenaan k!


And credit to our photographer Rapijal & hasfuan during the engagement ceremony. I love the pictures. Sngat puas hati. Mekasih tau!


Ohho hati aku berbunga-bunga, tataulah kan. Ngeehihi. Lalalala~

6 comments:

sArR said...

OMG! you are engaged! Congrats Erin!!!

crystalmerah said...

Sarr : Ehehe. Thanks sarr~ :o) And tengkiu gamba-gamba hebat dari ur cam ari tu tau.

idayusof said...

:) :)

u look beautiful as always Erin! congrats lagi skali. jangan lame-lame yerh... x jemput siap!

crystalmerah said...

Yus : Thanks yer~! Dont worry, akan invite insyaAllah. Tgu card dari kami oke! Lalalala~

aliza said...

erin cantek...congratz...sukeee lah...aku vote utk kaler merah bile ko kawen...

crystalmerah said...

ALiza : ialah trima kasih :) tu lah. aku semestinya gila kaler merah. dah survey2 gak tema merah ni. agagaga~