Thursday, November 20, 2008

XYZ

Harni, disebabkan aku golek golek takmo tido gak pada malam yang dingin ini, aku pun melayan taggy kau ini. Sekian.



A is for age: 24 years old
B is for booze of choice: Neslo panas
C is for career: Rerservoir Engineer. I was hoping for drilling dulu, tapi kenapakah kau dapat heh Harni?
D is for how you want to die: with Shahadah
E is for essential items to bring to a party: mood yg baik 
F is for favourite song at the moment: Apa ertinya cinta by Anto & Melly
G is for favourite game: cho tai tie (ada btol kah spelling nya)
H is for hometown: JB di hati
I is for instruments you play: recorder masa masuk recorder asemble dulu. Counted kah? Juga dalam proses pembelajaran memetik gitar. But cikgu aku dah nak kawen daa.Cmner nak continue pembelajaran?
J is for jam or jelly you lika: chunky peanut butter!

K is for kids: none at the moment. Planning for 4, bleyh? wink wink.
L is for living arrangements: renting lah.
M is for money you want: Sumber halal yang bisa buat aku dan keluarga tidak suffering sebab tak cukup makan.
N is for name of your crush: Pompuan bleyh? Aku obsessed gila ngan Nasha Aziz serta Maya Karin. Macam mana meh? Juga Elyana yg cool.
O is for overnight hospital stays: 30 Ramadhan year 1997. Accident keterbalikan kereta telah berlaku di samping aku kena jahit jahit di tangan dan dagu. Sobbb.
P is for phobias: reptiles esp ular. Sila jgn buat lawak nak main main ular ngan aku. Ada tendency kau kena sepit dan pekak telinga dengar jeritan beta.
Q is for quotes you like: The money is not yours until you spend it. Agagagga~
R is for relationship that lasted the longest: 9 years~
S is for sartorial style: simple but elegant
U is for underwear: ni pun nak tau kahh.
V is for vegetables you love: kangkung
W is for weekend plans: golek-golek di rumah
X is for x-rays you've had: wisdom tooth yang malu-malu nak tumbuh. Gila sakit sampai ke sumsum tulang oke!
Y is for yummy food you make: aku rasa suka makan mee bandung masakan sendirik lah. ekekke.
Z is for zillion you love:muahxxx family, En MNI, sahabats

No comments: