Monday, October 13, 2008

MAKAN AGAIN




 



Event : Sue's Open House

Venue : Precint 10, Putrajaya

Menu :

  • Nasi Dagang

  • Ikan kari

  • Ayam kari

  • Udang lemak

  • Arca, telur n ulam-ulam yg laen

  • Roti jala

  • Nasi impit

  • Fruit salad

  • Kuih seri muka

  • Moist choc cake - ada 2 jenis. Dedua sedapp

  • Strawberry cake

  • Kueh raya

  • A&W rootbeer

  • coffee


Hamikk kau. Menu yang sungguh lengkap dan buat perut aku tak muat. Haha. That was my first ever nasi dagang ( sebab selama ini aku ingatkan nasi dagang ialah tak sedapp). Tetapi first impression ini telah mengubah minda beta. Rupa-rupanya sedap weyh. Ohh saya makan dengan hebatnya.

And rumah Sue ialah sangat chantek. English style yang bila masuk, kau orang akan terhidu haruman macam kat Lovely Lace. Alaa kedai yg jual patung patung chantek ngan potpouri itu. Sangat relaxing and mind refreshing. Ohooo saya suka!

Esok haruslah ke gym. Kau ialah betul Harni. Semestinya.

4 comments:

Rap said...

TAK AJAK POOOOOOOON....

crystalmerah said...

mengong.. kauu kat mana laahh?? umah apitt pun tak datang. sebok nak gi tempat lain. nanti aku suh tuan umah member aku tu jemput kau open house next year oke! ekekek

aliza said...

ko tersilap kot mase 1st try...belom rase nasi dagang aku buat lagi...ciss...bukan makanan johor je sedap tau...makanan kelantan sedap jugak2...

crystalmerah said...

aku tak penah first try pun. itu lah first aku..eehhe.oohh kau nya nasi dagang, pe lagi aliza, open house lah. suka suka ~