Tuesday, September 9, 2008

CRAZY SHADOW

I'm almost giving up with  work. I thought we had solved the problems and I was like hell happily wanted to shoot the results to the contractor. And aku check the final results which was jusssttt finished. (Pada mulanya aku nak anta result yg separuh sahaja sebab igtkan tak sempat siap, rupanya pukol 3.55pm plak dia siap).Aku mmg takot nak bukak results itu because say the results are different from previous one, mati kering lah aku nak betolkan lagi. Annnddddddddd ayam dan itik, memang sah results tu adalah tidak consistent. Menipu punya results. Dia betol until half of the period sahaja. Towards the end, pressure goes crazy ntah mana-mana pegi and dtg production.Maaana asal usul dtgnya gas itu? Hoooooh. Aku tau korang tak faham what am I babbling about. Tak faham sudah. Ada aku kesah?

Yang penting, I have to reach home before 7pm. Bukan sebab nak sangat iftar di rumah, but i prefer buka di rumah pon sebab lebih relax dan bermalas-malasan. Makan sikit, semayang, then sambung makan lg, tgk TV, pastu makan lagi, dan lagi..dan lagi. Wahha.Hermm divert sudah dari tajuk nampaknya. Oh I have this new must-see tv programme yg bertajuk RENJIS. Kat TV Ria pukul 7-8pm. Aku ini kan peminat Elyana. Bleyyhhh??? Kuang kuang kuang. Layan weyh cerita itu. But aku ada sket allergy dgn Ashraff SInclair sebab plastic sangatlah lelaki itu. Well one thing I loike pasal Elyana ialah sebab perempuan itu sangat santai, relax n cool. Tak gedix macam adalah perempuan itu.Blueekk. Belakon la pape pun, Elyana ni wat hal n style dia je. Cool ok.

Oh, the story is about Elyana ni yang run her family business as a wedding planner. Campur ngan kehidupan datin-datin gediks, ngan datuk2 tak sedar diri, ngan family dia yg cool jugak, and also lelaki2 yang kejar dia dalam nyata and tidak nyata. Cool la dia itu. Enough said. Di samping itu buat aku terpikir-pikir pasal wedding lah kan. Wahaha~

Sebab tu lah aku akan cuba sedaya upaya untuk balik rumah jugak. Unless ada sesape nak blanja aku iftar kat Chillis ke, TGIF ke, San Francisco Steakhouse ke atau mungkin di California Pizza Kitchen paling koman lah tu ;p Hermm itu akan aku consider untuk korbankan siri renjis itu. Haaaaha.Trima kasih.

"Crazy Shadow" itu dtg dari cita Renjis tu lah. Direct translation dari 'gila bayang'. Sengal kan? Hoh.

Btw, Harni..Aku tak meow la meeting-meeting kat Miri itu. Tunggu la aku gi attachment trus kat sana. Walaupun aku mcm berangan sahaja.Abaikan. Haha. Better to dream of something than nothing kan. Ehhee.

Okie. Tido awal. Mau ke gym esok pagi.

Nyte dolls.

No comments: