Thursday, August 21, 2008

I HATE U with CAPITAL HHHHHHH for Hate ~

I am hating someone. It goes beyond words.

Aku memang tak suke btollah manusia spesis begitu. I've been looking for reasons why are you still bothering me like hell yah. Oh did i forget that kau sememangnya dari dulu tidak berpuas hati dengan aku. Bluek.

I've been talking nicely, as a fren. I have no other reason other than mengambil balik brg aku which I consider crucial at this stage memandangkan kegemokan aku adalah critical. And we came up with an agreement untuk berjumpa. And dgn keizinan Encik MNI ok. Sekian trima kasih. Oh provided I did not go alone.

Jadi kenapelah kau semacam membakar-bakar kesabaran aku dgn putar belit cerita lah, itu lah, ini lah. And semacam tolak dosa pada aku pulak. I thought we are adult and can think rationally. Unless u don't feel like one, perhaps still rasa kau adelah budak belasan tahun. And aku adalah sangat pasti there is no un-resolved things between us kalau sebab itu kau nak membakar-bakar aku. Menggelupur lah kau ni. Come on. Grow up.

I've moved on; and you are not. So what? It's none of my business.You did it, you wanted it, you paid for it.

Maka dengan itu, lebih baik aku tak jumpa kau lah. Tak amik brg aku pun tidak apa. Aku work out jugak di gym. Suka hatilah engkau. Aku doakan kau bahagia ok. Without bothering me. Thank You.

P/S Mungkin aku adalah sedikit grumpy pd hari ini sebab ialah:

  • Kerja bertimbun-timbun and aku kuar opis kol 9 malam ok. Dah mcm jadi pak guard yg buat ronda-ronda itu. Takut aku sesorang kat opis.

  • Kerja masih tak settle sebab aku ialah tak dapat convince even myself with the results.

  • Make-ups bag aku tertinggal kat opis. Adekah aku perlu ke opis dengan muka tidak berbedak pada esok hari. Darn. --> Kene gi gym la esok pg, amik bag tu dulu, baru work out. Malas lah aku ok nak naik turun tower itu. *sigh*

  • Aku nak balik JB, rindu teramat dengan mama dan family terchenta.


Toddling to bed~

2 comments:

Rap said...

huhuhu...ko bukan marah kat aku kan?

aku tak kaco ko dahla pasnih...

crystalmerah said...

Apakah halnya nak mara kat kau pakcik? Aku dah tegar ngan bidasan-bidasan pedas kau. Takde effect dahhhh~