Thursday, August 28, 2008

ANOTHER ONE DOWN~

Congratulations to my another bestie, Al-Josey with his wife Syida :)

A few snapshots during his BIG Day!


Happy couple entering the hall :)


 




The whole bunch of Adelaideans during the W day !


 



Ini adalah gathering kami.


The wedding was simple, but the guests penuh satu dewan ok. When I met Josey's mom, I congratulate her and tanpa disedari berkata 'auntie, sy macam tak pecaya. Josey kawen dulu among our frens'. Hah. Mak dia jawab ' Auntie laaagiiii tak pecaya'. Ehhhee. Kerana Josey adalah yang hanky-panky. Macam tak serious je lelaki ini, tapi aku tau, kalau dia cakap, he always walks his words. And dia memang penah told me once, dia memang nak settle down secepat yang mungkin. There you went dude. All yours!


Aku adalah mengantuk dan haus. Mari minum milo. (Tak sesuai langsung; ngantuk = milo. Big no no )

4 comments:

Rap said...

Soalan cepumas:

Siapakah yg sebelah No'o itu?

...dan siapakah yang 3rd from the left itu?

crystalmerah said...

sebelah no'or ialah tasya shell miri
ohh and 3rd from left adalah anis. memeber adelaide aku.
kenan lah tuh. utang chillis baya dulu. baru boleh story. hakhak

idayusof said...

hehe.

aku kenal itu josey.
another DKBian. :)

crystalmerah said...

DKBbian? Apekah itu? :p